Kategória: szolgaltatas

Budapesti cégalapítás a Logosszal!

A Logosz Cégcsoport Budapest cégalapítás szolgáltatást kínál az ügyfeleinek, a főbb szolgáltatásaink: cégalapítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés. Több vidéki irodával is rendelkezünk, ezen kívül pedig Budapesten is számos irodánk található, a város bel- és külkerületeiben. Cégünkkel garantáltan biztonságosan fogja megalapítani a cégét, gazdasági szakemberekkel dolgozunk együtt, akik minden komolyan szaknyelvű szöveg értelmezésében segítenek. A cégalapítás szolgáltatás lényege, hogy egy fél órás beszélgetés keretein belül megbeszéljük, hogy milyen buktatói lehetnek az adott cég megalapításának, segítünk a cégnév kiválasztásában és az adózási forma, illetve cégforma kiválasztásában, majd ha mindennel elégedett, beindítjuk a cégalapítás folyamatát, azaz előkészítjük, és elküldjük a szükséges papírokat a NAV-nak.

Cégügyek intézése Nyíregyházán!

A Logosz Cégcsoport cégügyek teljeskörű intézését vállalja országszerte, több vidéki város központjában is nyitottunk irodát, a Logosz Nyíregyháza is szeretettel várja a cégalapítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés szolgáltatásokkal a leendő, és a már működő vállalkozással rendelkezőket. Célunk, hogy minden ügyfelünk számára valós segítséget tudjunk nyújtani, ezáltal pedig biztosítsuk számukra a lehetőséget, hogy egy sikeres vállalkozást tudjanak létrehozni, és működtetni, úgy, hogy közben nincsenek túl nagy, esetleg felesleges terhek a nyakukban. Cégünk célja, hogy átvegyük az adminisztratív terheket, hogy gazdasági szakértőink révén tanácsot tudjunk adni.

Béreljen belvárosi tárgyaló termet!

A belváros különféle pontjain tart fent irodákat a Logosz Cégcsoport, melynek kiemelkedően magas szinvonalú szolgáltatásai közt szerepel a tárgyalóterem bérlés is. A cégek életének megkönnyítése céljából jött létre cégcsoportunk, mely a cégalapítás pillanatától támogatja a velünk szerződésben álló vállalkozók gazdasági-, illetve jogi ügyeit, sőt, még a hétköznapi élet feladataiba is besegítünk, amennyiben bizamat szavaznak nekünk. A tárgyalások lebonyolításában és a kényelmes, minden szempontból kielégítő körülmények megteremtésében is igyekszünk segítségükre lenni. A technikailag teljesen felszerelt tárgyalótermeinkben az Ön igényei szerint alakítjuk az asztalok elrendezését, esztétikai és kényelmi szempontokat is figyelembe véve,

Babaszépségverseny

Nagyon sok gyönyörű és tehetséges gyermek van a világon, és egyre több a babaszépségverseny. Mindenki keresi a tökéletes gyermekeket, akik megragadnak minket tekintetükkel és mosolyukkal. Talán az Öné lesz a következő gyermek, aki hírnévre és nagyon jól fizetett állásra tehet szert napok alatt. Szeretne gyermekének egy nagyon jól fizetett állást a jövőben? Keressen minket bátran, adjon egy esélyt egy jobb holnapért! A gyermek-modellkedés napjainkban igen felkapott foglalkozás és egyre több gyereknek kínál új lehetőségeket. Érdemes többet olvasni erről honlapunkon, hiszen remek lehetőség a tizenévesek számára is, főleg ha olyan dologgal keresnek pénzt, amit még szeretnek is. Ahhoz hogy valaki modell legyen, jelentkeznie kell gyermek modellügynökségünk honlapján, így bekerül egy adatbázisba, ahonnan igény szerint kiválogatják különféle cégek a kívánt reklámarcukat.

Tűztánc show

Speciális fesztiválkezdet ez az amit szeretnél, de semmi ötleted sincs miként kivitelezhető? Lenyűgözni a látogatókat rögtön a megérkezésük után ezt garantálja a Forró hangulat műsorunk! Fontos a fesztiválozók első benyomása, ehhez kétség sem férhet: a Forró a hangulat műsorról valamint a nem mindennapi fogadtatásról pedig a rendezvény után is sokat fognak még beszélni! Ki ne szeretné a tűztáncot és a tüzes műsort? Áraink kedvezőek, megéri már most lefoglald az időpontot! Minőségi tűzzsonglőr bemutató a Lángoló Leguánoktól! 4 tűzzsonglőr, több mint 20 eszköz, fergeteges műsorok bárhol és bármikor! 12 éves tapasztalatunknak köszönhetően egyedülálló és nagyon összecsiszolt műsorokkal rendelkezünk, kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekfeszítő lesz! Vállalunk különféle rendezvényeken való szereplést és gyerekekre tematizált tűzshow is van a tarsolyunkban. Elérhetőségeink, hasznos infók megtalálhatók csapatunk weboldalán!