Kategória: haz-lakas

Az ágyneműhuzatokról néhány szóban

A hangulatos hálószoba légkör megteremtése a jó éjszakai alvás kulcsa. A lepedőtől a kényelmes paplanig, az ágynemű kiválasztásáig körültekintőnek kell lenni ahhoz, hogy a hálószoba hangulatos és hívogató tér legyen. AZ ágyneműk, amelyek melegen tartanak a téli éjszakákon, és stílust, egyéniséget is kölcsönöznek bármely hálószoba dekorációjának. Az ágyneműhuzatok színei a saját ízlésétől függően lehetnek földes tónusúak, semleges színűek, például szürke vagy fehér, virág motívumosak vagy geometriai formákkal ellátottak. Az ágyneműhuzatokmáé túl gyakran figyelmen kívül hagyják, hogy ez a hálószobai elem praktikus és dekoratív célokat is egyaránt szolgál. Véd a poratkák ellen, miközben textúrát és textúra-kontrasztot ad. A párnahuzatok hagyományos szövetekből, például pamutból állnak, amelyek légáteresztő képességet biztosítanak, ami segít szabályozni hőmérséklet, miközben szépen lóg. A szatén és selyem alternatívák csak pazar érzést keltenek a bőrön, miközben minden helyiségbe még egyfajta vibrációt is kölcsönöznek. A flanel otthonos meleget, a bársony pedig páratlan csillogást kínál. A modern technológiának köszönhetően manapság már el sem kell hagynia otthonát, online is van lehetősége beszerezni az ágyneműhuzatokat. Arra gondol, hogy felfrissítse hálószobáját egy új paplanhuzattal és párnahuzattal? A Függöny Sarok webáruházban széles választékban találhat 3 -6 -7 részes ágyneműszetteket.

Jacquard, fényáteresztő függöny, méterárú. Jacquard függöny webáruház

A Jacquard függönyök általában könnyen kezelhetőek, vasalást nem igényelnek és jellemző felhasználási területük a nappali és a háló, de használják panoráma függönyként hotelekben, vendéglátóhelyeken is. Hívják ezt a függöny anyagot hagyományos csipke függönynek is, mert nagyon hasonlít a kézzel horgolt függönyökre. A jaquard minta jellemzője még egyébiránt a nagy méret és a bonyolultság, amelyek készülhetnek kötő, szövő vagy más kelmeképző gépen. A Jacquard függönyök általában sima fehér, törtfehér színekben elérhetőek és ez az egyik legkedveltebb fényáteresztő függöny fajta nálunk. Jól lehet kombinálható valamilyen egyszínű hagyományos vagy rusztikus megjelenésű sötétítő függönnyel. A jacquard függönyök kifinomult, aprólékosan kidolgozott megjelenése a különböző kötésminták végtelen variálásából adódik. A számos kötési mintából egyébiránt könnyen kiválasztható a lakás enteriőrjébe leginkább illő. Manapság többnyire poliészter alapú műszálból készülnek. Ajánlott varrásnál a 2x-esen ráncolni. A Függöny Sarok webáruház legnépszerűbb Jacquard függönyei az Ella Jacquard függönyök, amelyek széles méret, és minta választákkal érhetőek el Ide kattintva tekinthetőek meg - Jacquard függöny - A nálunk vásárolt függönyöket ingyen méretre varrjuk!

Milyen egy belvárosi, zöld műfű erkélyre?

A városi élet ellenére is vágyhatunk egy kis zöldre, saját kertre, növényekre. Egy panelrengetegben sem kell feltétlenül megelégednünk egy üres, raktárnak használt erkéllyel. Sok esetben egy kis kreativitással kitudunk alakítani magunknak egy kis zöld területet a lakásunkból nyíló erkélyen. Mérettől, formától függően mindenféle okos megoldást találhatunk, kialakítható kis csíráztató, haszonnövényeket is termeszthetünk, fűszernövényeket is ültethetünk. A Pinteresten találhatunk ötleteket arra vonatkozóan is, hogy miképp mutat jól a műfű erkélyre letéve. A műfű erkélyre fektetve stílusos megoldás lehet, a kérdés már csak az, hogy teljes erkélyünket be akarjuk -e “füvesíteni”, vagy inkább egy modernebb megoldás mellett döntünk? A műfüves erkélyre helyezhetünk kerti bútorokat, ezzel még inkább megteremtve a kerti hangulatot, pedig még mindig egy belvárosi lakás erkélyén üldögélünk. Okos húzás lehet, ha csak a füves részre tesszük a növényeket, azon a részen pedig, ahol a sütögető van, vagy ahol a székek és az asztal kerül használhatunk könnyebben tisztítható padlóburkolatot. A Grassland hazai vállalkozás által kínált műfű erkélyre és teraszra is egy pompás megoldás, mindenkinek ajánljuk, hogy látogassa meg a vállalkozás weboldalát prémium minőségű gyártmányok megtekintésére.

Profi lakásfelújítás a piacon!

Napjainkban, amikor az ingatlanok piaca megállás nélkül pörög, akkor bizony a profi lakásfelújítás is komoly érték. Ha Önnek ingatlan kerül a tulajdonába, szinte azonnal fel kell újítani, éppen ezért ma már sokan nem költségként, hanem befektetésként gondolnak a precíz lakásfelújításra. A Barabás Kft-vel azért szeretnek sokan együtt dolgozni, mert átlátható költségvetést és fix, csúszás nélküli határidőket kapnak, és ez sajnos nagyon ritka a magyar építőiparban. Céünk szakemberei már a munka felmérésekor tisztán és őszintén beszélnek a várható költségekről, munkafolyamatokról, így az egész folyamatban nincs meglepetés vagy váratlan kiadás. Az ingatlan felújítása meglepetésektől mentesen zajlik.

A gyorsház forradalma

A gyorsház napjainkban reneszánszát éli, nem csoda, hiszen jóval olcsóbb, mint a hagyományos építkezés. A kész könnyűszerkezetes ház technológia lényege, hogy olcsóbb alapanyagból, kevesebb közreműködővel épít, így bizony a hagyományos építkezés tizedébe kerül és sokkal gyorsabban készen is van. Nem véletlen, hogy Nyugat-Európában és Észak-Amerikában olyan népszerű, mert nem kell egy életre eladósodni a könnyűszerkezetes ház építése során, ráadásul nagyon biztonságos és nagyon időtálló a technológia. Ha Önnek is szüksége van a gyorsház előnyeire, keressen minket bátran, a Palmex Kft. közel két évtizede szállítja a megbízható megoldásokat a készházak területén.

Költöztetés hatékonyan

Ha valaki új helyre költözik, akkor számtalan tennivalója akad (okmányirodai ügyintézéstől kezdve, az újságelőfizetés módosításán át, egyéb helyeken való címmódosításig) a vagyontárgyak, bútorok költöztetésén kívül is. Ráadásul sok esetben, ha házilag akarjuk megoldani a költöztetést, akkor azzal kell szembesülnünk, hogy napokig hordhatjuk a cuccainkat az új helyre, miközben sok más dolgunk is lenne. Egy jó és megbízható költöztető cég azonban sokat tud könnyíteni rajtunk ezen a téren. A költöztetés ugyanis a segítségükkel nem tart napokig, hanem akár 1-2 óra alatt minden vagyontárgyunkat az új helyre szállítják így gyorsan és könnyedén véget érhet a költöztetés folyamata.